Drejtësia

Garantojmë mbrojtjen e të dhënave të denoncuesit. Nëse dëshironi të mbeteni anonim, klikoni mbi butonin "Anonim"

Të dhënat tuaja

Anonim
Invalid Input

Emër
Ju lutem vendosni emrin sipas standartit te kerkuar Shebull (Arben, Artan, Adrian)

Mbiemër
Ju lutem vendosni mbiemrin sipas standartit Shembu: (Hoxha, Krasniqi)

Adresa
Ju lutem vendosni adresen tuaj saktesisht

Telefoni
Ju lutem vendosni saktesisht numrin e telefonit Shembull (042251120, 092020200) PA +355

E-mail
Ju lutem vendosni emailit tuaj saktesisht Shembull (email@sherbimemail.com)

Të dhënat për denoncimin

Zgjidh Institucionin
Invalid Input

Zgjidh Drejtorinë e Burgjeve
Invalid Input

Zgjidh Drejtorinë e Përmbarimit
Invalid Input

Zgjidh Prokurorinë
Invalid Input

Zgjidh Gjykatën
Invalid Input

Përshkruani rastin e korrupsionit duke përfshirë të dhëna konkrete si p.sh. emrin e zyrtarëve të përfshirë, data, vendi, shuma që ju kërkuan apo dhatë etj.
Ju lutem vendosni vetëm shkronja dhe numra ne ketë hapësirë

Shtoni dokumente/foto/video që verifikojnë denoncimin tuaj, nëse ka të tilla.
Skedari nuk duhet ti kaloj 20MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, png, doc, docx, xls, xlsx, pdf, avi, mov
Skedari nuk duhet ti kaloj 20MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, png, doc, docx, xls, xlsx, pdf, avi, mov
Skedari nuk duhet ti kaloj 20MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, png, doc, docx, xls, xlsx, pdf, avi, mov

Qyteti
Ju lutem zgjidhni qytetin tuaj

Jam dakord me Termat e Përdorimit dhe të Privatësisë. Lexo termat(*)
Invalid Input

Plotëso kodin
Plotëso kodin
  rifreskoJu lutem vendoseni kodin saktesisht