Ndërtime pa leje

Garantojmë mbrojtjen e të dhënave të denoncuesit. Nëse dëshironi të mbeteni anonim, klikoni mbi butonin "Anonim"

Të dhënat tuaja

Anonim
Invalid Input

Emër
Ju lutem vendosni emrin sipas standardit te kërkuar Shembull (Arben, Artan, Ardian)

Mbiemër
Ju lutem vendosni mbiemrin sipas standardit Shembull: (Hoxha, Krasniqi)

Telefon
Ju lutem vendosni saktesisht numrin e telefonit Shembull (042251120, 092020200) PA +355

E-mail
Lutemi vendosni një adresë të saktë E-mail Shembull: (email@sherbimemail.com)

Të dhënat për denoncimin

Qyteti
Ju lutem zgjidhni qytetin tuaj

Vendndodhja e Ndërtimit
Lutemi vendosni vendndodhjen e ndërtimit.

Përshkruani rastin konkret
Ju lutem vendosni vetëm shkronja dhe numra ne ketë hapësirë

Shtoni dokumente/foto/video që verifikojnë denoncimin tuaj, nëse ka të tilla.
Fotoja nuk duhet ti kaloj 2MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, dhe png
Fotoja nuk duhet ti kaloj 2MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, dhe png
Fotoja nuk duhet ti kaloj 2MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, dhe png

Qyteti
Ju lutem zgjidhni qytetin tuaj

Jam dakord me Termat e Përdorimit dhe të Privatësisë. Lexo termat(*)
Invalid Input

Plotëso kodin (*)
Plotëso kodin
  rifreskoJu lutem vendoseni kodin saktësisht