Policia

Garantojmë mbrojtjen e të dhënave të denoncuesit. Nëse dëshironi të mbeteni anonim, klikoni mbi butonin "Anonim"

Të dhënat tuaja

Anonim
Invalid Input

Emër
Ju lutem vendosni emrin sipas standardit te kërkuar Shembull (Arben, Artan, Ardian)

Mbiemër
Ju lutem vendosni mbiemrin sipas standardit Shembull: (Hoxha, Krasniqi)

Adresa
Ju lutem vendosni adresën tuaj saktësisht

Telefon
Ju lutem vendosni saktesisht numrin e telefonit Shembull (042251120, 092020200) PA +355

E-mail
Lutemi vendosni një adresë të saktë E-mail Shembull: (email@sherbimemail.com)

Të dhënat për denoncimin

Zgjidh institucionin
Invalid Input

Përshkruani rastin e korrupsionit duke përfshirë të dhëna konkrete si p.sh. emrin e zyrtarëve të përfshirë, data, vendi, shuma që ju kërkuan apo dhatë etj.
Ju lutem vendosni vetëm shkronja dhe numra ne ketë hapësirë

Shtoni dokumente/foto/video që verifikojnë denoncimin tuaj, nëse ka të tilla.
Fotoja nuk duhet ti kaloj 2MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, dhe png
Fotoja nuk duhet ti kaloj 2MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, dhe png
Fotoja nuk duhet ti kaloj 2MB dhe duhet te jete ne formatet jpg, jpeg, dhe png

Qyteti
Ju lutem zgjidhni qytetin tuaj

Jam dakord me Termat e Përdorimit dhe të Privatësisë. Lexo termat(*)
Invalid Input

Plotëso kodin (*)
Plotëso kodin
  rifreskoJu lutem vendoseni kodin saktësisht